Contact


Utrechtseweg 4, 3927AV Renswoude

kela@vleugelvloeren.nl
Tel: 0318 477 080

Openingstijden


Ma t/m Di: Gesloten
Wo t/m Vrij: 09.00 t/m 17.30
Zaterdag: 09.00 t/m 16.00

Referenties

KELA tapijttegels van van Heugten

Sinds 1971 een begrip in Europa. Dagelijks vinden jongeren, ouderen, gezinnen met kinderen en ondernemers hun weg naar onze tapijttegelshowroom in Renswoude. Dat is ook niet zo gek als je eenmaal weet dat dit tegeltapijt je veel meer goede eigenschappen biedt dan bijvoorbeeld kamerbrede vloerbedekking. Daarbij zijn tapijttegels van fabrikant Van Heugten niet te evenaren. Een betere kwaliteit vind je nergens.

Onderstaand een kleine greep uit ons klantenbestand

 Waarom Kela Tapijttegels?

   7 jaar KELA garantie 

   Ook gespecialiseerd in projecten

   Direct van fabriek

Contact gegevens

Adres:

Utrechtseweg 4
3927 AV Renswoude

Contact:

kela@vleugelvloeren.nl
0318 477 080

De vloer ligt erin en is schitterend perfect gelegd, wat een doorgaande is hij, nauwelijks te verleiden om wat drinken te nemen laat staan een lekker broodje.

Het is maar goed dat wij het tapijt eruit hebben gehaald anders het een lange dag voor hem geweest.

Hartelijk bedank voor de service we zullen jullie zeker zonodig van harte aanbevelen.

Succes en de hartelijke groeten

Greet en Ferry Laan

“Na zoeken wat willen we voor nieuwe vloerbedekking, kwamen we toevallig op de site van Kela tapijttegels terecht, na wat spitten op de site besloten de rit naar Renswoude te maken. Daar zeer vriendelijk ontvangen door Gerda en wat voor keuze troffen we daar aan, na vele goede adviezen van haar hebben we een keuze gemaakt voor de woonkamer de slaapkamer en op haar advies ook in de keuken we wisten niet dat die tegels dat konden hebben ze zei ook als je een ongelukje heb de tegel onder de kraan en klaar, mocht er iets helemaal fout gaan dan verwissel je die door een bijvoorbeeld van onder de kast of bed of ergens anders, ongelooflijk wat een kennis en tips.

Nou een fatsoenlijke prijs afgesproken de benzinekosten ruimschoots vergoed gekregen de afspraak voor leggen gemaakt wat gratis was.

Op de afgesproken tijd kwam de medewerker om te leggen we waren niet instaat alle meubels uit de ruimtes te verwijderen het grote voordeel van tegels is dat ze eerst een gedeelte leggen en dan de meubels daarop verplaatsen en de rest leggen, het ging razendsnel en zo ongelooflijk strak dat het bezoek denkt dat het kamerbreed is. Wat een vakman, geen drinken geen broodje maar doorgaan.

Er waren nog wat tegels over en die werden ter plekke van de nota afgetrokken.

Het ligt er schitterend bij het voelt zeer comfortabel aan. We zijn dolblij met de keuze en adviezen van Gerda van Kela tapijttegels”

Kortom echt een aanrader!

“Op de dag dat ik jarig was, heb ik de geweldige rode Shaggy besteld. Er ging wat van de prijs af en we kregen een dikke koek bij de koffie.

Ik had m al sinds 2008, die rode Shaggy maar niet op alle kamers.

Het was even schrikken voor de mannen toen ze zagen dat mijn flatwoning geen lift had (was wel doorgegeven) maar wij hielpen ook mee tillen.

Vanaf dat moment hebben ze gewerkt als paarden.

Vader wist niet van ophouden.

“Kom nou, ff wat drinken tussendoor.”  “Ja lekker”. Hij nam er 1 slokje van en borstelde de volgende tegel alweer aan de vorige.

Wij schoven de meubels heen en weer maar zoonlief was met zijn muziekje op de achtergrond in een andere kamer, al tegels leggend, zelf met kasten, bedden enz aan het sjouwen.

Voor koffie, broodje kroket enz hadden ze eigenlijk geen tijd. Hatsikidee, snel de boel naar binnen en hóp weer op de knieën.

Ondertussen gooiden wij de oude tegels naar buiten, stopte vriendlief ze in de bestelwagen en namen we er eind van de dag een proost op.

Er was leuk contact. Ook over andere dingen dan tegels.”

Erica Bakker

Kom naar onze showroom in Renswoude voor het complete assortiment en passend advies.

Showroom:
Utrechtseweg 4, 3927 AV Renswoude

Vragen?

Openingstijden

Ma t/m Di: Gesloten
Wo t/m Vrij: 09.00 - 17.30 uur
Za: 09.00 - 16.00 uur

Vrijblijvende offerte aanvragen
Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een van onze producten? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Kela tapijttegels - Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Sitemap

Call Now ButtonBel ons gerust