Contact


Utrechtseweg 4, 3927AV Renswoude

kela@vleugelvloeren.nl
Tel: 0318 477 080

Openingstijden


Ma t/m Di: Gesloten
Wo t/m Vrij: 09.00 t/m 17.30
Zaterdag: 09.00 t/m 16.00

Over KELA Tapijttegels Renswoude

Hoogpolige tapijttegel voor in de woonkamer, kantoor, op de trap en zelfs in de badkamer!

Van Heugten: goedkope tapijttegels van hoge kwaliteit
KELA tapijttegels van Piet van Heugten. Sinds 1971 een begrip in Europa. Dagelijks vinden jongeren, ouderen, gezinnen met kinderen en ondernemers hun weg naar onze tapijttegelshowroom in Renswoude.Daarbij zijn tapijttegels van fabrikant Van Heugten niet te evenaren en elders bij andere woninginrichters, tapijttegelaanbieders of projectinrichters dus niet verkrijgbaar. Een betere kwaliteit vind je nergens.

Tapijttegels van excellente kwaliteit rechtstreeks van de fabrikant
Bij Piet van Heugten koop je rechtstreeks van de fabrikant. Zo is de marge van de tussenhandel jouw eerste winst. Dat scheelt je al snel 40%. En dat is nog niet alles: als je in Nederland woont en je bezoekt onze tapijttegelshowroom, vergoeden wij ook nog eens jouw benzinekosten. Zo heb je altijd goedkope tapijttegels van de hoogste kwaliteit voor messcherpe prijzen.

Onze collectie KELA Van Heugten tapijttegels op ruim 500 m2 uitgelegd
KELA volgt de ontwikkelingen op het gebied van inrichting en interieurstoffen in Europa nauwgezet. Bij ons vind je altijd de nieuwste collectie tapijttegels. Helemaal volgens de laatste kleurentrends. Je bent 6 dagen per week welkom in onze sfeervolle tapijttegelshowroom om alle artikelen te bewonderen en kleurtechnisch te beoordelen. Wij hebben ze naadloos kamerbreed voor je uitgelegd. Op zoek naar een speciale aanbieding? Kijk dan op onze afdeling restpartijen. Onze tapijttegelshowroom is toegankelijk voor rolstoelen en beschikt over een aangepast toilet.

Beoordeel onze Van Heugten tapijttegels in de praktijk
Bij KELA tapijttegels willen wij graag dat jij als klant ook de tapijttegels kunt beoordelen die hier al jaren liggen. Daarom tonen wij alle producten. Dat begint al bij onze entree. Hier gaan wekelijks honderden voetenparen over het tapijttegel. Bij regen, hagel en sneeuw. Na jaren gebruik ligt het tapijt er nog steeds als nieuw bij. Op die manier ervaar je zelf de fantastische kwaliteit van onze tapijttegels.

Advies goedkope KELA Budget tapijttegels van de beste kwaliteit
Bij KELA tapijttegels krijg je het allerbeste advies. Direct van de fabrikant. Als tapijtproducent is onze warenkennis uiteraard optimaal. Wij kopen onze grondstoffen zelf in en verwerken die tot prachtige tapijttegels, waarvan je niet meer ziet dat het tapijttegels zijn. Plus, je kunt altijd op ons terugvallen. Naast fabrikant van de KELA tapijttegels is Piet van Heugten officiële dealer van Heuga, Desso en Tretfort.

 

 

 Waarom Kela Tapijttegels?

   7 jaar KELA garantie 

   Ook gespecialiseerd in projecten

   Direct van fabriek

Kom naar onze showroom in Renswoude voor het complete assortiment en passend advies.

Showroom:
Utrechtseweg 4, 3927 AV Renswoude

Vragen?

Openingstijden

Ma t/m Di: Gesloten
Wo t/m Vrij: 09.00 - 17.30 uur
Za: 09.00 - 16.00 uur

Vrijblijvende offerte aanvragen
Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een van onze producten? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Kela tapijttegels - Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Sitemap

Call Now ButtonBel ons gerust